Klooster van 10.000 Buddha's... - Reisverslag uit Kowloon, Hong Kong van Bram & Claudia in HK - WaarBenJij.nu Klooster van 10.000 Buddha's... - Reisverslag uit Kowloon, Hong Kong van Bram & Claudia in HK - WaarBenJij.nu

Klooster van 10.000 Buddha's...

Door: Claudia

Blijf op de hoogte en volg Bram & Claudia in HK

11 Mei 2013 | Hong Kong, Kowloon

Oftewel Man Fat Tsz. Eigenlijk is het geen klooster, maar een tempel opgericht door een monnik.

Je moet er een paar trapjes voor op, maar dan heb je ook wat! Volgens de boekjes zijn het 400 treden met links en rechts grote buddha's die je klim een heel stuk mooier maken.
Bram en ik zijn weer eens te laat vertrokken dus helaas te weinig tijd om alles te zien.. Wel de tempel, pagodes en de beelden op het eerste platform: geweldig! Achterdoor zagen we een bordje dat aangaf dat er ook aapjes zijn, hopelijk zien we die de volgende keer want we komen hier zeker terug!!

Verslag uit: Hong Kong, Kowloon

Er is er één jarig....!

29 Januari 2014

Thailand
Bram & Claudia in HK

Hallo! Op 4 april is ons avontuur in Hong Kong begonnen en natuurlijk willen we iedereen thuis graag op de hoogte houden. We hebben ook Tango en Skype om te bellen, maar hou wel even rekening met het tijdsverschil, het is hier 6 uur later;) Bram: Bramthuis84 Claudia: ClaudiainHK Groetjes!

Actief sinds 17 April 2013